Czech Specials přivítal čínskou influencerku Chang Lin

Czech Specials přivítal čínskou influencerku Chang Lin

V pondělí 11.8. se v prostorách Národního zemědělského muzea v Praze konal další kulinářský kurz v rámci programu Czech Specials. Tentokrát jsme přivítali čínskou influencerku Chang Lin, která se s nadšením pustila do objevování české gastronomie.


Pod vedením našich zkušených kuchařů Tomáše Kaliny a Lukáše Vegrichta si vyzkoušela přípravu tradiční svíčkové na smetaně a meruňkových knedlíků. Zajímala se nejen o samotné recepty, ale i o původ surovin a české kulinářské tradice. Na konci kurzu získala certifikát o účasti jako památku na večer plný inspirace české kuchyně.
Slunečné počasí nám umožnilo i překrásné výhledy na Prahu při západu slunce z terasy muzea.
Velké poděkování patří Národnímu zemědělskému muzeu za spolupráci a krásné zázemí, stejně jako všem, kteří se na organizaci podíleli.
Jsme rádi, že projekt Czech Specials dál úspěšně představuje českou kuchyni nejen doma, ale i v zahraničí.