Guláš z kančího masa s domácím žemlovým knedlíkem, zdobený smaženou cibulkou - recept

Doba přípravy:30 min
Doba vaření:120 min
Počet porcí:10

Suroviny:

1,5 kg kančí plece
0,8 l oleje
0,2 kg cibule
0,03 kg sladké mleté papriky
0,1 kg protlaku
0,01 kg soli
0,1 kg česneku
0,01 kg kmínu
0,3 kg hladké mouky
0,01 kg majoránky
10 porcí žemlového knedlíku

Specialita šéfkuchaře v restauraci:

Hotel V nebi
název: Hotel V nebi [1]
místo: Josefův Důl
speciality: Guláš z kančího masa s domácím žemlovým knedlíkem, zdobený smaženou cibulkou, Bramborové knedlíky, Pečená kachna podávaná se zelím a knedlíky, Vepřové koleno pečené na černém pivě, Chlupaté knedlíky, Masová paštika s játry a brusinkami, Kulajda, Svíčková na smetaně, Husí játra s mandlemi, Chlebová polévka se zeleninou, Bramborák s uzeným masem, Bramborák, Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, Pečené vepřové koleno, Pečená hodová husa, Smažené řízky, Vepřová pečeně s knedlíkem a se zelím, Borůvkový koláč s mandlovou drobenkou
cena jídla od: 105 Kč
hodnocení:
více »
Přihlásit přes facebook
Opište prosím kód z obrázku