Dřevorubecký špíz s pikantní omáčkou - recept

Hodnocení speciality

hlasovalo
1 lidí
Doba přípravy:45 min
Doba vaření:20 min
Počet porcí:2

Hovězí svíčková marinovaná v červeném víně, česneku a bylinkách + vepřová panenka zabalená v tyrolském špeku - podáváme na dřevěném prkně v závěsu s domácím chlebem s česnekem a rozmarýnem.

Suroviny:

150 g hovězí svíčkové
150 g vepřové panenky
5 g tyrolské šunky
0,1 dcl červeného vína
česnek
hrubý pepř
rozmarýn
olivový olej

Postup:

Špíz je připravován na grilu, servírován na dřevěné desce s kovovým závěsem, chleba pečený v pizza peci.

Specialita šéfkuchaře v restauraci:

Penzion Staré časy
název: Penzion Staré časy [1]
místo: Horní Bečva
speciality: Valašská kyselica, Svíčková na smetaně, Frgály
cena jídla od: 65 Kč
hodnocení:
více »
Přihlásit přes facebook
Opište prosím kód z obrázku