Vítáme nově certifikované restaurace

Vítáme nově certifikované restaurace

Send by e-mail
  • 25.10.2018 prošla znovu úspěšně certifikací Czech Specials restaurace Atrium hotelu Majestic Plaza v Truhlářské ulici v Praze. Příjemná hotelová restaurace v centru Prahy určitě zaujme i několika českými specialitami domácí i zahraniční hosty.



    26.10.2018 byl znovu udělen certifikát Czech Specials   jihomoravské Usedlosti pod vinohradem v Hlohovci. Hosté si v restauraci rodinného penzionu  mohou vybrat z několika typických regionálních specialit.



    Nově certifikovanou restaurací do projektu Czech Specials je restaurace Nová Pinta z Prahy, ta certifikát získala 30.10.2018. Kromě mnoha druhů piv si zde můžete pochutnat mimo jiné i na pivní polévce nebo vynikajícím španělském ptáčku.

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.

     
    Novým šéfkuchařem Spa hotelu Lanterna je Josef Tydlačka
     
    Spa hotel Lanterna, který je součástí Resortu Valachy v beskydských Velkých Karlovicích a jehož restaurace Vyhlídka je certifikována v projektu Czech Specials, má nového šéfkuchaře. Hotelovou kuchyni nově vede 33letý Josef Tydlačka, který v Lanterně působí patnáct let, z toho tři roky byl zástupcem šéfkuchaře a v posledním roce výkonným šéfkuchařem. Byl také autorem velmi úspěšného menu První republika, které bylo nabízeno při nedávném Karlovském gastrofestivalu. Dosavadní šéf Pavel Václavík hotel opouští po 22 letech, aby se nadále věnoval vlastnímu podnikání v gastronomickém oboru a v poradenství. Stejně jako jeho předchůdce je Josef Tydlačka valašským patriotem, zastáncem moderní krajové gastronomie „Profilujeme se moderní valašskou gastronomií z čerstvých surovin, spolupracujeme s regionálními dodavateli a farmáři, pořádáme degustační večery pro gurmány, spolupracujeme s předními vinaři i michelinskými šéfkuchaři. Rádi k nám jezdí milovníci kvalitní gastronomie a wellness, s kuchyní jsou spokojeni a tuto linii určitě chci zachovat. Rád pracuji třeba se zvěřinou a jehněčím masem, ale také mě baví klasika – nejrůznější omáčky“, popisuje Josef Tydlačka.
    .