31. 8. - 1. 9. | Garden Food Festival v Uherském Hradišti

  • Svátek dobrého jídla a pití Garden Food Festival se letos poprvé odehraje i v Uherském Hradišti.

Uplynulé události

Vítání léta na Horalu

Vítání léta na Horalu

Send by e-mail
  • Ve znamení grilovaných steaků Qualivo, rožnění býčí plece, valašských frgálů a dalších gurmánských zážitků bude v sobotu 23. května zahájení grilovací sezóny na terase wellness hotelu Horal v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.

    Akce Vítání léta na Horalu bude probíhat od 10 do 16 hodin. Grilované speciality pak budou kuchaři na terase hotelu Horal nabízet každý další víkend až do září, pro každý týden vždy s jinou nabídkou specialit.
     
    Program Vítání léta na Horalu:
    • Steaky QUALIVO z mladých býčků
    • Rožnění býčí plece QUALIVO
    • Frgálová manufaktura přímo na terase
    • Vína Borgoluce (za účasti majitele) a dalších značek
    • Nabídka sýrů a prémiových zmrzlin
    • Míchané nápoje
    • A další zajímavosti
    • Zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka
     
    Víte, co je to QUALIVO? Jde o maso produkované dle unikátní švýcarské technologie. Chov QUALIVO zvířat je přísně kontrolován, ze stravy jsou vyloučena geneticky modifikovaná krmiva, hormony či antibiotika, naopak je obohacena o rostlinné extrakty a směsi bylin. Maso má vysokou výživnou hodnotu, vynikající chuť a při jakékoli úpravě si uchovává mimořádnou křehkost. Pro své vlastnosti se QUALIVO stalo součástí nabídky hotelu Horal.
     
    Při Vítání léta na Horalu šéfkuchař Jaroslav Orság se svým týmem nabídne tyto Qualivo speciality:
    Anglický roastbeef z hovězí velké plece s kapary
    Tatarák z hovězí roštěné s fenyklovým salátkem
    Rump steak marinovaný v brandy s pikantní čokoládovo-rozmarýnovou omáčkou, bylinková bageta
    Hovězí mletý steak z krku s křenovým máslem a jarním salátkem, baby brambory na másle a petrželi
    Rib eye steak s fava fazolemi a bernskou omáčkou, bylinková bageta     
    Chuck Roll steak (podplečí) s glazírovanou  červenou cibulkou, bylinková bageta   
    Pomalu pečená  hovězí plec na rožni  s omáčkou ze zeleného pepře a brandy, baby brambory na másle a petrželi    


    Více informací: www.horal-hotel.cz
            

    kde?

  • Velké Karlovice, hotl Horal 10 - 16 hodin

    kdy?

  • 23. 05. 2015 - 23. 05. 2015

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.