15. 1. - 28. 2. | Grand Restaurant Festival 2019

  • 15.1.-28.2.2019 Grand Restaurant Festival 

23. 2. - 23. 2. | Radegast Expres

  • Slezský železniční spolek a pivovar Radegast Vás zvou v sobotu 23.února na výlet historickým motoráčkem Hurvínkem na prohlídku pivovaru se školou čepování piva.

2. 3. - 3. 3. | Slavnosti moravského uzeného a vína

  • 2. a 3. března se v Brně na hradě Veveří koná VII. ročník oblíbené uzenářsko-vinařské show, Slavnosti moravského uzeného a vína.

Uplynulé události

Víno bez hranic - Wein ohne Grenzen

Víno bez hranic - Wein ohne Grenzen

Send by e-mail
  • Třetí ročník festivalu Víno bez hranic - Wein ohne Grenzen vypukne o víkendu 19. a 20. srpna 2016.  Jihomoravské Valtice budou patřit všem, kdo mají rádi dobré víno, dobré jídlo a dobrou hudbu. Těšit se můžete na největší letní přehlídku vína ve střední Evropě.
    Festival má charakter přehlídky vybraných moravských a rakouských vinařství, které se představí v rámci degustací i doprovodného programu Putování za vinaři - v krásných prostorách nově zrekonstruované jízdárny zámku Valtice. 
    Vyznavači kulinářského umění budou moci ochutnávat kuchařům přímo z pánve, jak z české tak i rakouské. Do slavnosti "mlsných jazýčků" se přímo v degustačním sále zapojí valtická restaurace Albero v česle s šéfkuchařem Milanem Hoštickým a protiváhu bude zabezpečovat schrattenberská restuace Zesch, která nabídne to nejlepší z rakouského gurmánství. 
    Letos potvrdilo účast rekordních 28 vinařství z Moravy a Dolního Rakouska. Návštěvníci tak v chladných prostorách zámku budou moci ochutnávat ze stovek vín. Těšit se můžete na premiérovou ochutnávku valtických vín VOC z odrůd Ryzlink Rýnský a Sylvánské zelené,  reprezentované předními valtickými vinařstvími. Na své si přijdou i řidiči, těhotné ženy a všichni, kdo nemohou pít alkohol - k ochutnání budou připravena nealkoholická a nízkoalkoholická vína Vinselektu Miloš Michlovský.

    kde?

  • Valtice, Jižní Morava

    kdy?

  • 19. 08. 2016 - 20. 08. 2016

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.