Uplynulé události

Velké Popovice

Velké Popovice

Send by e-mail
  • Svatomartinský víkend bývá zasvěcen prvním ochutnávkám letošního vína, ale pozor – v Pivovaru Velké Popovice si přijdou na své i milovníci tradičního zlatavého moku! V sobotu 10. a v neděli 11. 11. jsou na programu speciální svatomartinské prohlídky s vůní husy. Návštěvníci se dozvědí mnoho zajímavého o bohaté historii pivovaru, seznámí se s výrobou piva a surovinami, které se pro velkopopovické pivo používají, uvidí stáčírnu lahví a sudů, expozici pivních obalů a na závěr pozdraví maskota pivovaru Kozla Oldu. Chybět nebude ochutnávka nefiltrovaného piva a k zakousnutí husí paštika. Pak už jen stačí zamířit do sousední Kozlovny na stylové svatomartinské menu a zážitek ze Svatomartinského pivovaru s vůní husy bude dokonalý!
    Více informací na: www.kozel.cz


     

    kde?

  • Velké Popovice

    kdy?

  • 10. 11. 2018 - 11. 11. 2018

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.

     
    Novým šéfkuchařem Spa hotelu Lanterna je Josef Tydlačka
     
    Spa hotel Lanterna, který je součástí Resortu Valachy v beskydských Velkých Karlovicích a jehož restaurace Vyhlídka je certifikována v projektu Czech Specials, má nového šéfkuchaře. Hotelovou kuchyni nově vede 33letý Josef Tydlačka, který v Lanterně působí patnáct let, z toho tři roky byl zástupcem šéfkuchaře a v posledním roce výkonným šéfkuchařem. Byl také autorem velmi úspěšného menu První republika, které bylo nabízeno při nedávném Karlovském gastrofestivalu. Dosavadní šéf Pavel Václavík hotel opouští po 22 letech, aby se nadále věnoval vlastnímu podnikání v gastronomickém oboru a v poradenství. Stejně jako jeho předchůdce je Josef Tydlačka valašským patriotem, zastáncem moderní krajové gastronomie „Profilujeme se moderní valašskou gastronomií z čerstvých surovin, spolupracujeme s regionálními dodavateli a farmáři, pořádáme degustační večery pro gurmány, spolupracujeme s předními vinaři i michelinskými šéfkuchaři. Rádi k nám jezdí milovníci kvalitní gastronomie a wellness, s kuchyní jsou spokojeni a tuto linii určitě chci zachovat. Rád pracuji třeba se zvěřinou a jehněčím masem, ale také mě baví klasika – nejrůznější omáčky“, popisuje Josef Tydlačka.
    .