31. 8. - 1. 9. | Garden Food Festival v Uherském Hradišti

  • Svátek dobrého jídla a pití Garden Food Festival se letos poprvé odehraje i v Uherském Hradišti.

6. 9. - 7. 9. | Dočesná v Žatci 6. - 7.9. 2019

  • Tato akce původně vznikla jako oslava dočesání posledního chmelového štoku.

13. 9. - 15. 9. | Znojemské historické vinobraní 13. - 15.9. 2019

  • Největší oslavy vína v České republice nabídnou 13 hudebních a historických scén, desítky mázhauzů, komponovaný ohňostroj a velkolepý průvod krále Jana Lucemburského.

28. 9. - 29. 9. | Garden Food Festival v Olomouci

  • Zkoušíte rádi exotické delikatesy? Nebo milujete spíše tradiční českou a regionální kuchyni? Garden Food Festival vám již po páté v Olomouci nabídne řadu speciálních a nezapomenutelných gastronomických zážitků.

Uplynulé události

Veletrh Víno&Delikatesy

Veletrh Víno&Delikatesy

Send by e-mail
  • Již 18. rokem se ve dnech 22. - 24. dubna  letošního roku bude konat mezinárodní gastronomický veletrh Víno&Delikatesy, na výstavišti v Praze Holešovicích. Každý den je určen zemi či společnosti, která představí svá vína či delikatesy návštěvníkům veletrhu. , kterými jsou sommeliéři, majitelé hotelů a restaurací a v neposlední řade milovníci dobrého vína a delikates. Čas  od 11 hodin do 14 hodin je vždy pouze pro profesionály z gastronomie a od 14 hodin do 20 hodin je určen pro širokou veřejnost.
    Tradičně první den veletrhu je označován „Den moravských vín“, kdy návštěvníci jsou zváni ke stánkům moravských vinařů, aby ochutnali letošní vína a mohli je porovnat s ročníky předchozími.

    Druhý den „Den vín a delikates z Maďarska“ bude zaměřený na dovážená maďarská vína a delikatesy a zástupci jednotlivých společností představí celý sortiment produktů od známé maďarské „čabajky“ až po méně známá tokajská vína.
     
    Závěrečným dnem veletrhu bude „Den vín a delikates z Itálie“, kdy ve spolupráci se známým italským magazínem  La Cucina Italiana představí italští vystavovatelé sortiment italských vín a delikates.

    kdy?

  • 22. 04. 2015 - 24. 04. 2015

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.