25. 5. - 26. 5. | Beko Fresh Festival Liberec 25. - 26.5. 2019

  • Ve znamení nových gastronomických zážitků, pestřejšího programu i lepšího zázemí pro návštěvníky, takový je letos Beko Fresh Festival.

25. 5. - 26. 5. | Garden Food Festival v Rožnově pod Radhoštěm

  • Svátek dobrého jídla a pití Garden Food Festival se letos odehraje také v Rožnově pod Radhoštěm. Během víkendu 25. a 26. května se představí v Městském parku.

15. 6. - 16. 6. | Beko Fresh Festival Pardubice 15. - 16.6. 2019

  • Ve znamení nových gastronomických zážitků, pestřejšího programu i lepšího zázemí pro návštěvníky, takový je letošní Beko Fresh Festival, který zavítá třetí červnový víkend do Pardubic.

Uplynulé události

V rámci akce Retro gastronomie si Vysoká škola hotelová připomene 20 let své existence

V rámci akce Retro gastronomie si Vysoká škola hotelová připomene 20 let své existence

Send by e-mail
  • Ve středu 15. května se v atriu Vysoké školy hotelové v Praze (VŠH) uskuteční kulinářská akce „Retro gastronomie aneb 30 let od sametové revoluce“. Akce určená pro širokou veřejnost je spojena s oslavami 20. výročí existence vysoké školy. VŠH tak pokračuje v tradici tematicky zaměřených gastronomických akcí z předešlých let.



    Hosté budou moci ochutnat řadu známých jídel a nápojů především z období 70. a 80. let minulého století. Chybět nebude třeba šunková rolka v aspiku, dršťková polévka, kuřecí prso s broskví a šťouchaným bramborem, nebo gothaj v bramboráku. Těšit se můžete i na skvělé kremrole, Míša řezy se šlehačkou, karamelové větrníky, nebo kokosové laskonky s čokoládovým krémem. K dobovým jídlům budou podávány i dobové nápoje. Prezentována bude také tehdejší slavnostní tabule a další zajímavosti.
    Více na https://www.vsh.cz/cs/o-skole/aktualni-zpravy/v-ramci-kulinarske-akce-retro-gastronomie-si-vsh-pripomene-20-let-sve-exi/
     

    kde?

  • VŠH, Praha 8, Svídnická 1

    kdy?

  • 15. 05. 2019 - 15. 05. 2019

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.