15. 1. - 28. 2. | Grand Restaurant Festival 2019

  • 15.1.-28.2.2019 Grand Restaurant Festival 

23. 2. - 23. 2. | Radegast Expres

  • Slezský železniční spolek a pivovar Radegast Vás zvou v sobotu 23.února na výlet historickým motoráčkem Hurvínkem na prohlídku pivovaru se školou čepování piva.

2. 3. - 3. 3. | Slavnosti moravského uzeného a vína

  • 2. a 3. března se v Brně na hradě Veveří koná VII. ročník oblíbené uzenářsko-vinařské show, Slavnosti moravského uzeného a vína.

Uplynulé události

To nejlepší z Valašska – degustační menu

To nejlepší z Valašska – degustační menu

Send by e-mail
  • Zážitková restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna uvede v dubnu nové degustační menu, které představí méně obvyklé valašské speciality v moderním pojetí, snoubené s víny:
    •  
    • - Carpaccio z mladého jelena s malinovým gelem, rukolou a kmínovou tyčinkou

     
    • - Pomalu pečený vepřový bok provoněný bukovým kouřem s dolnopaseckým sýrem na borůvkové redukci, bedlové suchary
     
     
    • - Řezy z telecí kýty podlévané silnou štávou s pošírovanou cibulí s rozmarýnem, jarní bramborové nočky
    •  
    • - Makový koláč se žloutkovým krémem, cukrovým zámotkem a hruškovou křížalou


    Dobrou chuť!

    kde?

  • Spa Hotel Lanterna, Velké Karlovice

    kdy?

  • 01. 04. 2015 - 30. 04. 2015

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.