15. 1. - 28. 2. | Grand Restaurant Festival 2019

  • 15.1.-28.2.2019 Grand Restaurant Festival 

23. 2. - 23. 2. | Radegast Expres

  • Slezský železniční spolek a pivovar Radegast Vás zvou v sobotu 23.února na výlet historickým motoráčkem Hurvínkem na prohlídku pivovaru se školou čepování piva.

2. 3. - 3. 3. | Slavnosti moravského uzeného a vína

  • 2. a 3. března se v Brně na hradě Veveří koná VII. ročník oblíbené uzenářsko-vinařské show, Slavnosti moravského uzeného a vína.

Uplynulé události

Špilberk Food Festival 2015

Špilberk Food Festival 2015

Send by e-mail
  • Brněnský hrad Špilberk se první červnový víkend stane dějištěm významné gastronomické události. Ve dnech 5. - 7. června se totiž odehraje už 4. ročník akce Špilberk Food Festival. Návštěvníky láká na pochoutky z osvědčených restaurací, ale i od nováčků. V letošním ročníku festivalu se tak představí celkem 14 jihomoravských restaurací.



    Kromě delikátního jídla a vína se můžou návštěvníci těšit na cimbálovou muziku, sabráž a mnoho dalších doprovodných akcí. Novinkou pak bude speciální menu podávané přímo v Královské kapli. Předprodej vstupenek bude možný od konce dubna. Lístek na sobotu nebo neděli vyjde v předprodeji na 400 Kč, z čehož více než polovina částky slouží k výměně za konzumaci. Lístek na pátek pak v předprodeji vyjde na 1 550 Kč.



    Seznam restaurací, které se první červnový víkend představí návštěvníkům na hradu Špilberk, je kompletní. Na Špilberk Food Festivalu se návštěvníkům premiérově představí  hotel Hanzel, La Bouchée, restaurace Na Pekárně a SONO Restaurant. K nováčkům se připojí festivalové stálice: Boulevard restaurant, Butcher´s, Castellana Trattoria, IL Mercato, KOISHI fish & sushi restaurant, Noem Arch, restaurant Pavillon, restaurant a steakhouse Monte Bú, Ristorante Piazza a Restaurant Valoria. Každá restaurace svá menu doplní o vína, podtrhující chuť jídla.

    kde?

  • hrad Špilberk, Brno

    kdy?

  • 05. 06. 2015 - 07. 06. 2015

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.