15. 1. - 28. 2. | Grand Restaurant Festival 2019

  • 15.1.-28.2.2019 Grand Restaurant Festival 

23. 2. - 23. 2. | Radegast Expres

  • Slezský železniční spolek a pivovar Radegast Vás zvou v sobotu 23.února na výlet historickým motoráčkem Hurvínkem na prohlídku pivovaru se školou čepování piva.

2. 3. - 3. 3. | Slavnosti moravského uzeného a vína

  • 2. a 3. března se v Brně na hradě Veveří koná VII. ročník oblíbené uzenářsko-vinařské show, Slavnosti moravského uzeného a vína.

Uplynulé události

Kurz vaření - kváskový chléb

Send by e-mail
  • Kurz vaření vede výživová poradkyně Zuzana Komůrková.
    Co se naučíte?
    Upéct doma pravý kváskový chléb a připravit několik zdravých a rychlých pomazánek vhodných pro každého.
     
    PROGRAM:
    • Povídání o tom, proč je kváskový chléb lepší než ten z droždí s ochutnávkou kváskového chleba na sladko.
    • Návod, jak připravit vlastní kvásek, ukázka aktivace kvásku před pečením;
    • Zadělání těsta - co do slaného, co do sladkého;
    • Kynutí těsta - v domácí pekárně, ve formě, v ošatce nebo jako bochánky na plechu;
    • Příprava pomazánek - cizrnová se špenátem, jogurtová s ředkvičkami a čočková s mrkví;
    • Pečení chleba v domácí pekárně a dalamánků v troubě.
    Součástí kurzu je ochutnávka sladkého kváskového chleba, připravených pomazánek a čerstvě upečeného chleba a bochánků. Co nesníte na místě, odnesete si domů. S sebou, prosím, 3 utěrky na vzorky upečeného chleba a vyvařenou uzavíratelnou sklenici na kvásek (např. od okurek nebo přesnídávky).
     
    Termín: NEDĚLE 12. 6. 2016 od 14.00 hod. (Délka trvání cca 3 hodiny podle zručnosti a nálady účastníků.)

    kde?

  • Studio Cesta ke změně
    Bubenská 51
    170 00 Praha 7
    Tel.:+420 605 500 

    kdy?

  • 12. 06. 2016 - 27. 05. 2016

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.