15. 1. - 28. 2. | Grand Restaurant Festival 2019

  • 15.1.-28.2.2019 Grand Restaurant Festival 

23. 2. - 23. 2. | Radegast Expres

  • Slezský železniční spolek a pivovar Radegast Vás zvou v sobotu 23.února na výlet historickým motoráčkem Hurvínkem na prohlídku pivovaru se školou čepování piva.

2. 3. - 3. 3. | Slavnosti moravského uzeného a vína

  • 2. a 3. března se v Brně na hradě Veveří koná VII. ročník oblíbené uzenářsko-vinařské show, Slavnosti moravského uzeného a vína.

Uplynulé události

Gurmánské loučení s létem na Horalu nabídne mořské plody i frgálovou manufakturu

Send by e-mail
  • Gastronomické zážitky z regionální i mezinárodní kuchyně nabídne akce s názvem Gurmánské loučení s létem, která se uskuteční v sobotu 30. srpna na grilovací terase hotelu Horal ve Velkých Karlovicích. „Po úspěchu květnového zahájení grilovací sezóny, kdy jsme hostům připravili ukázky filetování a grilování mečouna, jsme se rozhodli spojit s neobvyklým gastronomickým zážitkem také ukončení grilovací sezóny. Gurmánské loučení s létem bude zároveň předzvěstí blížícího se Karlovského gastrofestivalu, kterého se Horal tradičně účastní a na nějž bychom tak chtěli hosty začít lákat,“ uvedl vedoucí hotelu Horal Marek Bača. Od 11 do 16 hodin uvidí návštěvníci ukázky přípravy mořských odů a ryb v podání odborníků ze společnosti Makro. Tým kuchařů hotelu Horal z nich připraví vybrané speciality, které přinesou zajímavé propojení exotičtějších surovin s tradičními valašskými. K ochutnání bude například salát z chobotnice, manga a řapíkatého celeru s meruňkovou redukcí, krevetový špíz s ovčím sýrem nebo grilovaný steak z tuňáka na omáčce z pečených paprik. Připravena bude také ochutnávka moravských vín a různých druhů sýrů, k tomu zahraje cimbálová muzika Milana Mlčáka. Program bude moderovat Milan Nepustil. „Připraveny budou také ukázky výroby frgálů. Hosté si budou moci výrobu také sami vyzkoušet. Právě frgálová manufaktura je jedním z lákadel, která se chystáme nabídnout hostům také na letošním Karlovském gastrofestivalu,“ dodal Marek Bača.

    Více: http://www.horal-hotel.cz

    kde?

  • VELKÉ KARLOVICE

    kdy?

  • 30. 08. 2014 - 30. 08. 2014

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.