15. 1. - 28. 2. | Grand Restaurant Festival 2019

  • 15.1.-28.2.2019 Grand Restaurant Festival 

23. 2. - 23. 2. | Radegast Expres

  • Slezský železniční spolek a pivovar Radegast Vás zvou v sobotu 23.února na výlet historickým motoráčkem Hurvínkem na prohlídku pivovaru se školou čepování piva.

2. 3. - 3. 3. | Slavnosti moravského uzeného a vína

  • 2. a 3. března se v Brně na hradě Veveří koná VII. ročník oblíbené uzenářsko-vinařské show, Slavnosti moravského uzeného a vína.

Uplynulé události

Česká kuchyně I. - kurz vaření

Send by e-mail
    • Česká kuchyně s tradičními recepty je základem každé domácnosti. Je libo klasickou českou kuchyň? Kurz české kuchyně je vhodný jak pro začátečníky, tak pro ty, kteří si chtějí osvěžit základy vaření i naučit se něco nového. 

      A jak to probíhá na kurzu Česká kuchyně? Společně s šéfkuchařem se během kurzu, zakončeného konzumací vašich výtvorů, naučíte připravovat klasická česká jídla jako od maminky. K dispozici budete mít na zapůjčení i zástěry a recepty, které vám po kurzu zašleme na vaši emailovou adresu.

      Menu se skládá z:
      - Pravá svíčková na smetaně
    • - Vepřová krkovice na karamelizované cibuli
    • - Variace knedlíků špekový, karlovarský
    • - Zelňačka se smetanou
    • - Jablkový štrůdl

    • Kurz začíná v 18:00
      Tento kurz vede Lukáš Jeništa

      Délka kurzu: 3 - 3,5 hodiny
      Počet účastníků: 12
      Cena kurzu1 490 Kč

      více info ZDE.

    kdy?

  • 13. 03. 2015 - 13. 03. 2015

    postup

    Doba přípravy

    Doba přípravy
    -
    Doba vaření
    -

    Počet porcí

    -

    Ingredience

    Přihlásit k odběru newsletteru

    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.