Certifikované restaurace

Restaurace Žumbera

Zomato


Send by e-mail

Kontakty

Restaurace Žumbera bezručova 14
plzeň
Telefon
377 322 436
E-mail
zumberaci@seznam.cz
Web
www.zumberaci.cz
GPS
,

Otevírací doba

Celoroční
pondělí
10:00 - 23:00
úterý
10:00 - 23:00
středa
10:00 - 23:00
čtvrtek
09:00 - 00:00
pátek
10:00 - 00:00
sobota
10:00 - 00:00
neděle
10:00 - 19:00

Více informací

Kapacita
Celá restaurace
80
Nekuřácké
0
Terasa
70

Doplňkové služby

cateringové služby, salonek, televize, bezplatný denní tisk, jídlo s sebou, prodej kubánských doutníků, teplá jídla po celý den

Režim platby

hotově české koruny

název cena hodnocení

Přihlásit k odběru newsletteru

Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.

Mohlo by Vás zajímat

Zámecká fara Vidžín Zámecká fara Vidžín nabízí ubytování v barokní budově a v chatkách určené pro dětské tábory a skupiny .

Zámecká fara Vidžín


Autodráha ve Stupně Model je postaven na rozebiratelném stole o velikosti 5,30m-2,20m.

Autodráha ve Stupně


Parkourové hřiště Krašovská Největší parkourové hřiště v ČR a jedno z největších v Evropě. Určeno zkušeným parkouristům i úplným začátečníkům. Otevřeno ve všedních dnech i o víkendu v době otevření centra. Vstup zdarma, nutný zápis na recepci.

Parkourové hřiště Krašovská


Muzeum rodiny Škodů v Plzni Muzeum rodiny Škodů naleznete v historické budově Černé věže v Pražské ulici v Plzni. Expozice je věnovaná zakladateli Škodových závodů Emilu Škody a jeho strýci Josefu Tomáši Škodovi, který ho v začátcích podnikání finančně podporoval.

Muzeum rodiny Škodů v Plzni


 
Novým šéfkuchařem Spa hotelu Lanterna je Josef Tydlačka
 
Spa hotel Lanterna, který je součástí Resortu Valachy v beskydských Velkých Karlovicích a jehož restaurace Vyhlídka je certifikována v projektu Czech Specials, má nového šéfkuchaře. Hotelovou kuchyni nově vede 33letý Josef Tydlačka, který v Lanterně působí patnáct let, z toho tři roky byl zástupcem šéfkuchaře a v posledním roce výkonným šéfkuchařem. Byl také autorem velmi úspěšného menu První republika, které bylo nabízeno při nedávném Karlovském gastrofestivalu. Dosavadní šéf Pavel Václavík hotel opouští po 22 letech, aby se nadále věnoval vlastnímu podnikání v gastronomickém oboru a v poradenství. Stejně jako jeho předchůdce je Josef Tydlačka valašským patriotem, zastáncem moderní krajové gastronomie „Profilujeme se moderní valašskou gastronomií z čerstvých surovin, spolupracujeme s regionálními dodavateli a farmáři, pořádáme degustační večery pro gurmány, spolupracujeme s předními vinaři i michelinskými šéfkuchaři. Rádi k nám jezdí milovníci kvalitní gastronomie a wellness, s kuchyní jsou spokojeni a tuto linii určitě chci zachovat. Rád pracuji třeba se zvěřinou a jehněčím masem, ale také mě baví klasika – nejrůznější omáčky“, popisuje Josef Tydlačka.
.