Certifikované restaurace

Golfový areál KASKÁDA



Send by e-mail

Kontakty

Golfový areál KASKÁDA na golfu 1772
kuřim 664 34
Telefon
604290809
E-mail
restaurace@golfbrno.cz
Web
www.golfbrno.cz
GPS
,

Otevírací doba

Celoroční
pondělí
07:00 - 22:00
úterý
07:00 - 22:00
středa
07:00 - 22:00
čtvrtek
07:00 - 22:00
pátek
07:00 - 22:00
sobota
07:00 - 22:00
neděle
07:00 - 22:00

Více informací

Kapacita
Celá restaurace
50
Nekuřácké
50
Terasa
150

Doplňkové služby

barmanská show, bezbariérové WC, bezplatné WiFi, bezplatný denní tisk, cateringové služby, čistič bot, dětská židle k dispozici, dětský podsedák k dispozici, grilování příležitostně, hosté dostávají tištěnou účtenku, jídlo s sebou, káva s sebou, klimatizace, možnost ohřevu kojenecké stravy, oslavy, party, přebalovací pult, salonek, svatby, televize, videoprojekce, zabijačky příležitostn

Režim platby

American Express, Diners Club, Maestro, VISA, VISA Electro

název cena hodnocení

Přihlásit k odběru newsletteru

Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.

Mohlo by Vás zajímat

Pěší stezka Zouvalka u Brněnské přehrady

Trasa vede přes významnou přírodní a geologickou oblast chráněného krajinného rázu v přírodním parku Podkomorské lesy. Nachází se rovněž v oblasti archeologických nálezů.

Pěší stezka Zouvalka u Brněnské přehrady


Cyklotrasa po panství Raduit de Souches na Jevišovicku

Tématická cyklotrasa spojující přírodní krásy Jevišovicka s nejzajímavějšími místy panství slavného obránce Brna proti Švédům - Jeana Louise Raduita de Souches.

Cyklotrasa po panství Raduit de Souches na Jevišovicku


Výlety s autíčky na dálkové ovládání za dobrodružstvím

Expedice s RC Auty do přírody, za pohybem, za dobrodružstvím a poznáváním.

Výlety s autíčky na dálkové ovládání za dobrodružstvím


Fresh Burgr’s

Burgrárna u zimního stadionu bere maso z českých chovů od tišnovského řeznictví Steinhauser, briošky pro ně zase peče rodinné pekařství. Kečup a omáčky si ale vyrábějí sami. A protože se snaží pracovat s co nejkvalitnějšími surovinami, třeba hranolky dělají z brambor holandské odrůdy.

Fresh Burgr’s